Σχετικά με εμάς

Είμαστε ψυχολόγοι-ψυχοθεραπεύτριες ψυχοδυναμικής κατεύθυνσης. Σπουδάσαμε στην Ελλάδα και στο Παρίσι και εκπαιδευτήκαμε στην ομαδική θεραπεία, στην θεραπεία ζεύγους και οικογένειας αλλά και στη θεραπεία παιδιών και στην ψυχανάλυση. Δουλέψαμε για χρόνια στους αντίστοιχους τομείς σε διάφορες δομές, αλλά και ιδιωτικά ως θεραπεύτριες ενηλίκων, παιδιών και εφήβων.

Είδαμε τους θεραπευόμενούς μας, όπως και τους φίλους και γνωστούς μας, να στριμώχνονται οικονομικά αλλά ταυτόχρονα να έχουν όλο και περισσότερη ανάγκη υποστήριξης, ενδυνάμωσης, αυτογνωσίας.

Αποφασίσαμε λοιπόν σ’ αυτή τη δύσκολη ώρα για τη χώρα μας και  τους ανθρώπους της, να συνεργαστούμε καταρχήν για εμάς τις ίδιες, αφού κάθε συνεργασία ανάμεσα σε ανθρώπους που μοιράζονται τις ίδιες αξίες και αντιλήψεις είναι εν δυνάμει  γόνιμη και αποδοτική, καθώς αντιλαμβανόμαστε ότι όσο δυσκολεύουν οι συνθήκες ότι οι ατομικές λύσεις δεν επαρκούν: η γνώση και η εμπειρία είναι για να την μοιράζεσαι.

Ο στόχος μας είναι να μπορούμε να παρέχουμε μαζί, η καθεμία με την εμπειρία και τις γνώσεις  της, υπηρεσίες ψυχικής στήριξης που αγγίζουν μεγάλο εύρος προβλημάτων, απ’αυτά που ταλανίζουν σήμερα ενήλικες και παιδιά τόσο σε ατομικό, όσο και σε οικογενειακό και ομαδικό επίπεδο.

Τα σχόλια έχουν κλείσει.