Ψυχοθεραπεία Ενηλίκων

Η Ατομική Θεραπεία είναι ένα μοναδικό ταξίδι αυτογνωσίας. Αντιμετωπίζουμε τα συμπτώματα (άγχος, κατάθλιψη, κρίσεις πανικού, φοβίες, διατροφικές διαταραχές) και αναζητούμε τις αιτίες τους. Ακόμη, διαχειριζόμαστε δύσκολες συναισθηματικές καταστάσεις, όπως πένθος, θυμό, διαζύγιο, εργασιακή και οικονομική αβεβαιότητα, μεγάλες αλλαγές στη ζωή. Μέσα από τη βαθύτερη κατανόηση του εαυτού μας μπορούμε να προχωρήσουμε στη ζωή ελαφρότεροι αλλά και πλουσιότεροι.

Η Θεραπεία Ζεύγους είναι μια ευκαιρία να βελτιωθεί η επικοινωνία ανάμεσα στους συντρόφους και να νιώσουν ότι κάποιος τρίτος πραγματικά καταλαβαίνει τι συμβαίνει μεταξύ τους. Να σκεφτούν γιατί είναι μαζί, να προσδιορίσουν ξανά τη σχέση τους, να αναγνωρίσουν τις ανάγκες τους και να αναζητήσουν τρόπους να απολαμβάνουν την κοινή τους ζωή, παρέχοντας στα παιδιά τους, αν υπάρχουν, ένα σταθερότερο περιβάλλον. Έτσι, μπορεί να γίνει μια νέα αρχή, απαλλαγμένη από εντάσεις και θυμό.

Η Ομαδική θεραπεία μπορεί να ωφελήσει ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα στις διαπροσωπικές τους σχέσεις και ευνοει την επεξεργασία των επαναλαμβανόμενων μοτίβων συμπεριφοράς στο «εδώ και τώρα».

*συνεδρίες ψυχοθεραπείας ενηλίκων πραγματοποιούν η Φιλιώ Τσουκαλά και η Ήρα Λαμπίρη

Τα σχόλια έχουν κλείσει.